NeoCow Litter©

A NeoMix Litter© erős, biztonságos alom- és környezethigiéniát javító termék a testnedveknek és a nedvességnek kitett felületek kezelésére
minden állatfaj számára

View project
Adisodium a NEOCONStól

Adisodium

Az Adisodium Klorid mentes Na forrás az állatok elektrolit egyensúlyának beállítására, a szódabikarbóna kiváltására, annak pufferoló hatásának elkerülésére. Kérődzőknél a bendő kénellátásának javítására.

View project

NeoCow TMR Fresh©

A NeoCow TMR Fresh© célirányosan összeválogatott szerves savai révén megakadályozza a TMR másodlagos erjedését a kiosztást követően.

View project

NeoCow Meta Fiber©

A NeoCow Meta Fiber© 3 önmagában is nagyszerű hatásmechanizmusa révén javítja és stabilizálja a tejelő tehén élettani folyamatait.

View project

Rhodimet® N99

A Rhodimet® NP99 egyszerű, könnyen kezelhető válasz a premix gyártók, takarmánykeverők számára

View project

B-SAFE

A B-SAFE SD természetes növényi kivonatokból és speciális agyagásványokból áll, melyek együttesen optimalizálják a bél mikroflóráját és biztosítják az emésztőrendszer megfelelő működését. A B-SAFE SD mögött sok éves kutatás-fejlesztés és üzemi kísérletek széles skálája áll monogasztrikus állatfajokkal.

View project

NeoCow Fiber©

A NeoCow Fiber© többféle aktív hatóanyag kombinációja, amelyek az adagban található rost, keményítő, fehérje lebontásának hatékonyságát javítják a bendőben.

View project

T5X BINDING

A T5X BINDING a köthető mikotoxinok által okozott problémákra nyújt megoldást az állattartó gazdaságok részére. A T5X BINDING összetevői egy egyedülálló módszer, az ún. „in vivo” modell segítségével kerültek kiválasztásra (a mikotoxinokra rendkívül érzékeny állatokkal folytatott etetési kísérletek során).

View project

T5X TERMÉKCSALÁD

T5X termékcsalád tagjai rendkívül hatékony segítséget jelenthetnek a mikotoxinok káros hatásai elleni küzdelemben.

View project

NeoMon Prot 56FA

A NeoMon Prot termékcsaládunk komplex fehérjekoncentrátum, amit elsősorban extrahált szójadara és halliszt pótlására és a keveréktakarmányok aminosav-garnitúrájának optimalizálására fejlesztettünk ki.

View project

Selisseo®

A SELISSEO a szerves szelén tiszta forrása. A Selisseo® 100 %-ban Se-OH-Met, a legújabb kutatások kimutatták, hogy a szeleno-hidroxi-metionin (Se-OH-Met) sokkal könnyebben kerül be az anyagcsere-folyamatokba, ebben rejlik a Selisseo hatékonysága.

View project