NeoCow Litter©

A NeoMix Litter© erős, biztonságos alom- és környezethigiéniát javító termék a testnedveknek és a nedvességnek kitett felületek kezelésére
minden állatfaj számára

View project
Adisodium a NEOCONStól

Adisodium

Az Adisodium Klorid mentes Na forrás az állatok elektrolit egyensúlyának beállítására, a szódabikarbóna kiváltására, annak pufferoló hatásának elkerülésére. Kérődzőknél a bendő kénellátásának javítására.

View project

NeoCow TMR Fresh©

A NeoCow TMR Fresh© célirányosan összeválogatott szerves savai révén megakadályozza a TMR másodlagos erjedését a kiosztást követően.

View project

NeoCow Meta Fiber©

A NeoCow Meta Fiber© 3 önmagában is nagyszerű hatásmechanizmusa révén javítja és stabilizálja a tejelő tehén élettani folyamatait.

View project

Rhodimet® N99

A Rhodimet® NP99 egyszerű, könnyen kezelhető válasz a premix gyártók, takarmánykeverők számára

View project

B-SAFE

A B-SAFE SD természetes növényi kivonatokból és speciális agyagásványokból áll, melyek együttesen optimalizálják a bél mikroflóráját és biztosítják az emésztőrendszer megfelelő működését. A B-SAFE SD mögött sok éves kutatás-fejlesztés és üzemi kísérletek széles skálája áll monogasztrikus állatfajokkal.

View project

NeoCow Fiber©

A NeoCow Fiber© többféle aktív hatóanyag kombinációja, amelyek az adagban található rost, keményítő, fehérje lebontásának hatékonyságát javítják a bendőben.

View project

T5X BINDING

A T5X BINDING a köthető mikotoxinok által okozott problémákra nyújt megoldást az állattartó gazdaságok részére. A T5X BINDING összetevői egy egyedülálló módszer, az ún. „in vivo” modell segítségével kerültek kiválasztásra (a mikotoxinokra rendkívül érzékeny állatokkal folytatott etetési kísérletek során).

View project

T5X SD

A T5X SD elsősorban a köthető, de a nem vagy gyengén köthető mikotoxinok által okozott problémákra is megoldást nyújt , a kártétel megelőzésével vagy a kialakult problémák kezelésével. Rendkívül hatékony kötési kapacitásának köszönhetően a T5X SD olyan többszörös mikotoxin-szennyezettség esetén is alkalmazható, ahol többek között az aflatoxin előfordulása meghatározó.

View project

T5X PREMIUM

A T5X PREMIUM sokkal több, mint egy „egyszerű toxinkötő”, hiszen egy intenzív és komplex vegyület, amely hatékony védelmet nyújt a legtöbb mikotoxinnal szemben. Nem csak a poláris toxinok (aflatoxinok), hanem a kevésbé poláris toxinok, mint pl. a DON, ZON, fumonizimek és metabolitjaik ellen is.

View project

NeoMon Prot 56FA

A NeoMon Prot termékcsaládunk komplex fehérjekoncentrátum, amit elsősorban extrahált szójadara és halliszt pótlására és a keveréktakarmányok aminosav-garnitúrájának optimalizálására fejlesztettünk ki.

View project