Toxinmanagement

Kiegészítő takarmány baromfi-, sertés- és szarvasmarha-telepeknek

T5X PREMIUM

A T5X PREMIUM sokkal több, mint egy „egyszerű toxinkötő”, hiszen egy intenzív és komplex vegyület, amely hatékony védelmet nyújt a legtöbb mikotoxinnal szemben.

Nem csak a poláris toxinok (aflatoxinok), hanem a kevésbé poláris toxinok, mint pl. a DON, ZON, fumonizimek és metabolitjaik ellen is.

A T5X Termékcsalád tagjai: T5X SD és a T5X BINDING.

 

 

A Wisiumnál a vizsgálatok az alapanyagoknál kezdődnek és az állatoknál végződnek. Mivel minden alapanyagot potenciálisan szennyezettnek tekintünk, 360°-os megközelítést alkalmazunk, ami magában foglalja a minőségellenőrzési tervet, a mintavételezést, az elemzést, a technikai szakértelmet és a felügyeleti eszközöket. Korszerű szolgáltatási szemléletünk, valamint magas technológiai színvonalú, széles skálájú T5X termékeink az Önök teljesítményének biztosítékai.

T5X_mind gyanus

Ismerje meg és próbálja ki a T5X ingyenesen elérhető Mycowatch® alkalmazását!

Ez az applikáció egy megbízható és könnyen használható eszköz, amely segít a mikotoxinok megfelelő monitorozásban. A Mycowatch®  lehetővé teszi a mikotoxin szennyeződés kockázatának értékelését a különböző alapanyagok és a késztáp szennyezettségi szintjének függvényében. 

Használata egyszerű, tekintse meg a videót!