Takarmánykiegészítők állattartó telepeknek, takarmánykeverőknek

PURlite

A PURlite növényi és ásványi nyersanyagok keveréke, amelyek nedvszívó, tisztító és nem irritáló tulajdonságokkal rendelkeznek. Erős nedvszívó és szagsemlegesítő hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas az állatok környezeti higiéniájának javítására

Bővebben a termékről

Selisseo®

A SELISSEO a szerves szelén tiszta forrása. A Selisseo® 100 %-ban Se-OH-Met, a legújabb kutatások kimutatták, hogy a szeleno-hidroxi-metionin (Se-OH-Met) sokkal könnyebben kerül be az anyagcsere-folyamatokba, ebben rejlik a Selisseo hatékonysága.

Bővebben a termékről

NeoMon Prot 56FA

A NeoMon Prot termékcsaládunk komplex fehérjekoncentrátum, amit elsősorban extrahált szójadara és halliszt pótlására és a keveréktakarmányok aminosav-garnitúrájának optimalizálására fejlesztettünk ki.

Bővebben a termékről

T5X PREMIUM

A T5X PREMIUM sokkal több, mint egy „egyszerű toxinkötő”, hiszen egy intenzív és komplex vegyület, amely hatékony védelmet nyújt a legtöbb mikotoxinnal szemben. Nem csak a poláris toxinok (aflatoxinok), hanem a kevésbé poláris toxinok, mint pl. a DON, ZON, fumonizimek és metabolitjaik ellen is.

Bővebben a termékről

T5X SD

A T5X SD elsősorban a köthető, de a nem vagy gyengén köthető mikotoxinok által okozott problémákra is megoldást nyújt , a kártétel megelőzésével vagy a kialakult problémák kezelésével. Rendkívül hatékony kötési kapacitásának köszönhetően a T5X SD olyan többszörös mikotoxin-szennyezettség esetén is alkalmazható, ahol többek között az aflatoxin előfordulása meghatározó.

Bővebben a termékről

T5X BINDING

A T5X BINDING a köthető mikotoxinok által okozott problémákra nyújt megoldást az állattartó gazdaságok részére. A T5X BINDING összetevői egy egyedülálló módszer, az ún. „in vivo” modell segítségével kerültek kiválasztásra (a mikotoxinokra rendkívül érzékeny állatokkal folytatott etetési kísérletek során).

Bővebben a termékről

NeoCow Fiber©

A NeoCow Fiber© többféle aktív hatóanyag kombinációja, amelyek az adagban található rost, keményítő, fehérje lebontásának hatékonyságát javítják a bendőben.

Bővebben a termékről

B-SAFE

A B-SAFE SD természetes növényi kivonatokból és speciális agyagásványokból áll, melyek együttesen optimalizálják a bél mikroflóráját és biztosítják az emésztőrendszer megfelelő működését. A B-SAFE SD mögött sok éves kutatás-fejlesztés és üzemi kísérletek széles skálája áll monogasztrikus állatfajokkal.

Bővebben a termékről